Däckverkstad eller lita på den egna förmågan

Det kan tyckas vara en självklarhet att ha koll på när däcken ska bytas. Därifrån till att faktiskt göra det är en helt annan sak. Har man sina däck på en däckverkstad blir det enklare.

För Glen som bor i Göteborg men ofta jobbar i nordliga delar av landet är det viktigt att ha koll på både väder och däckbyte. När resorna tog honom norrut i början av karriären kunde han råka ut för det ena bekymret efter det andra. Vädret kunde vara fint och vägarna snöfria när han åkte hemifrån, men väl framme i exempelvis Dalarna kunde det snöa riktigt rejält. Då var det inte kul med fel däck på bilen.

För oavsett om man fick ha sommardäcken på ett tag till hjälpte det inte när han stod i en backe och inte kunde ta sig upp. Glen bestämde sig för att lämna över allt som hade med däcken till en däckverkstad. Som både förvarade och gjorde däckbyte i Göteborg.

Däckverkstad med otrolig service

Numera fick han ett meddelande som informerade om att det var dags att byta däck. Det kom i god tid och påminde honom om att se hur arbetet såg ut framöver. Oftast brukade han boka in en tid ganska tidigt för att förhoppningsvis slippa överraskningsmomenten på vägarna. Däckverkstaden hade dessutom en service som inkluderade att ta hand om de däck som för tillfället inte används. Skönt tyckte Glen då garaget annars var belamrat med däck tillhörande familjens två bilar.