Ta hand om din personal och kunderna

Vinn kundernas besök genom att ge det där lilla, extra mervärdet. För om du gör dina kunders liv lättare så kommer de också bli mer villiga att besöka ditt företag. Nu och även framöver.

Vad är det som gör att dina kunder vill anlita ditt företag? Har ni den absolut bästa produkten på hela marknaden? Är priset det lägsta inom ert område? Eller är det något annat som gör att ni drar hem så pass många kunder och köp att ni kan överleva och mer därtill?
Kanske mervärden som är av det mjuka slaget, som att ni är trevliga eller att ni har installerat en effektiv laddstation för företag? En laddstation som gör att era kunder kan ladda upp sina bilar på mycket kort tid, och därefter bege sig vidare hem eller vidare på andra äventyr.

Summan av alla faktorer

Hur kommer det sig att du blev tillsammans med din partner? Är det för att det finns en speciell kemi? Att ni råkade vara på rätt plats vid rätt tillfälle? Eller är det på grund av en mängd olika faktorer som gör att ni blir ett vinnande koncept?
Troligen är det samma sak när det gäller varför du började arbeta på ett visst företag. Eller varför du valt att bli kund hos en speciell leverantör. Det är helt enkelt summan av en mängd olika faktorer som gör att det blivit så som det blivit. Som att du har en elbil och laddningsmöjligheter finns.