Skrota bilen utan problem i Stockholm

Det är när en bil blir stående som den börjar ge dig problem. Bestämmer du dig för att skrota bilen i Stockholm är det gratis och du kan få den borttransporterad.

Det är kanske det besvärliga beslutet som du drar dig för; Skulle det gå att laga bilen? Är den verkligen helt slut eller skulle det gå att sälja den? Bilar kan behöva skrotas av många skäl. En del har blivit så krockskadade att försäkringsbolaget gett dig pengar istället för att reparera bilen. Andra gånger har både AC och kamrem givit upp och bilen är inte värd att reparera.

Ringer eller mejlar du för att få hjälp att skrota bilen i Stockholm så slipper du tänka mer på saken. På en bilskrot vet de hur skadade eller gamla bilar kan komma till användning. Det är enkelt att lämna in bilen och de har bärgare som kan hämta den. Bärgningen får du betala men resten är gratis.

När bilen skrotas så plockas den ner i smådelar

Det första som händer när du ska skrota bilen i Stockholm är att du visar upp registreringsbevis och legitimation för att bekräfta att bilen är din. Därefter skickar de in papper till Transportstyrelsen och du blir då avregistrerad som ägare. Det är nu dina problem tar slut!
Bara auktoriserade bilskrotar får lov att avregistrera bilar, och för att bli auktoriserade så måste företaget visa att de tar hand om bilen på ett miljövänligt sätt. Bilen demonteras och blir till reservdelar och metall som kan återvinnas. Alla miljöfarliga ämnen transporteras till deponi. Läs mer om skrota bilen på den här hemsidan: skrotabilen.nu