Ge andra bilar liv genom att sälja en defekt bil

Det går fortfarande att sälja din bil, även om den är defekt. De reservdelar i den defekta bilen som fortfarande fungerar kan nämligen användas till att förlänga livstiden hos andra bilar.

Inga bilar varar för evigt, tyvärr. Även om man gärna hade önskat att det vore så. Det är väldigt lätt att bli fäst vid sin bil. Särskilt en bil som man tar till sitt hjärta i ungdomen och som kanske till och med är ens första egna bil. Men som sagt, ingenting varar för evigt. Särskilt inte om bilen blir defekt av någon anledning. Du kanske råkar köra på ett vildsvin och får en stor del av bilen intryckt som om någon skjutit en sten med en katapult på den. Eller så får den något tekniskt fel som gör att den helt enkelt inte längre kan bistå som transportmedel. Då kan du istället sälja din defekta bil.

Sälja defekt bil för reservdelarna

Vem köper en defekt bil? Är det inte fullständigt huvudlöst att köpa en bil som inte går att köra? Jo, om syftet nu med köpet är att du ska köra bilen. Då är det inte så klokt. Men om syftet snarare är att ta hand om de reservdelar som kan finnas tillgängliga kan det faktiskt finnas ett stort intresse även för en defekt bil. En defekt bil är inte som om den smittats av ett virus som förstör varenda organ. Det kan fortfarande finnas delar som kan ge en annan bil liv. Läs mer om att sälja defekta bilar på denna hemsida: vihämtarbilen.se