Sälja bil i Stockholm på ett smidigt sätt

Vill du sälja din bil och slippa en massa krångel och människor som inte dyker upp på bestämd tid? Då ska du sälja den till en bilhandlare i Stockholm.

Linus hade alldeles för länge haft en för liten bil, han blev alltid skrattad åt när andra såg honom komma körande. Han satt så inklämd i den lilla bilen. När man var 198 cm som Linus var, så behövde man en stor bil där man fick plats. Därför hade Linus bestämt sig för att sälja bilen för att kunna skaffa en ny bil. En bil där han faktiskt fick plats.

Linus hade inte mycket tålamod för oseriösa människor, trots det hade han fått vara med om det alldeles för många gånger. Så hur det nu skulle gå när han skulle sälja en hel bil, det visste han inte. Han hade en tanke på att låta någon annan sälja bilen åt honom, eller ännu bättre göra en smidig affär med en bilhandlare istället.

Slipp skojare när du ska sälja bil i Stockholm

Linus ville slippa alla oseriösa mailare och människor som tvunget skulle be om ett sista pris eller kompispris. Så han vände sig till en bilhandlare som var intresserad av bilen. Han skrev ett meddelande till dem, som de väldigt snabbt återkopplade på. Berättade om bilen och kollade om de var intresserade av den.

De gjorde en värdering av bilen och godtog Linus den hade han äntligen kunnat sälja bil i Stockholm både snabbt och smidigt. Bilhandlaren hade även andra bilar hos sig, så att Linus skulle hitta sin framtida bil hos dem var inte alls omöjligt. Då kunde det istället bli ett byte med eventuella pengar emellan. För Linus var detta en väldigt positiv upplevelse, affären gick precis så som han önskade.