Boka buss i Stockholm och gör resan lite enklare

Gör er resa lite roligare och håll alla samlade. Med avgång från Stockholm kan ni boka buss som tar er till önskad destination och sedan tillbaka igen.

Gunilla var ett stort fan av serien Ullared, hon följde slaviskt varenda avsnitt, ibland gick hon till och med tillbaka och kollade på avsnitten. Hade Gunilla själv fått välja hade hon besökt Ullared minst en gång i månaden, men med avståndet hon hade så var hon glad om hon åkte 1 eller 2 gånger per år. Nu hade hon dragit med sig ett helt gäng som skulle ner och resan skulle de göra tillsammans.

Först pratade de om att hyra en större bil så att alla fick plats. Men de insåg snabbt att det blev väldigt trångt, framför allt om de skulle handla också. Gunilla och vännerna började kolla på alternativ till hur de kunde ta sig till Ullared alla tillsammans och fick den briljanta idén att boka buss som avgick från Stockholm och tog dem hela vägen ned till Ullared och sedan körde dem tillbaka igen.

Boka buss efter önskemål

Det var redan några bussföretag som erbjöd resor till Ullared, men de ville ha den tiden som en egen tid och vände sig till ett bussföretag där de kunde boka en privat resa. Det betydde inte att de åkte med en stor buss som inte ens var halvfylld, de valde att boka en buss som var lite mindre och passade deras grupp alldeles perfekt.

För att få hela resan så bra och trevlig som möjligt så var Gunilla och hennes vänner noga med att hitta rätt bussföretag att anlita. Chauffören skulle både vara duktig och säker på vägarna, men att hen även hade en glimt i ögat skulle göra det hela ännu lite bättre.

Mer information för dig kan du hitta på webbsida: bokabuss-stockholm.se